Bouwmethodes

De brochure “LANDSCHAPSMODELBOUW basis voor spoorwegmodelbouw” is vernieuwd en nu verkrijgbaar!!
De uitgave van maart 2008 is (gedeeltelijk) herschreven, aangevuld en van (nog) betere illustraties voorzien. 16 pagina’s vol met nuttige tips, bouwomschrijvingen kleuren foto’s, gebaseerd op de ervaringen bij de bouw van de “Lahntalbahn in N”.
Voorzien van een verlijmde rug en geplastificeerde kaft mag hij niet ontbreken bij de beginnende en gevorderde modelbouwer.
meer weten over de brochure, ga naar:
> Landschapsbouw

Tips&Trucs
In de nieuwsbrief voor de leden, worden regelmatig weetjes, kunstjes, technieken, etc. op modelspoor- en grootspoor gebied met andere clubleden gedeeld. In de afgelopen 20 jaar is er een ruime verzameling ‘ditjes en datjes’ ontstaan, die zeker ook voor andere modelspoorders interessant zal zijn.
N.a.v. het 20 jarig bestaan van de Lahntalbahn is er een brochure samengesteld waarin al deze “Tips&Trucs” zijn gebundeld. Enkele van deze nuttige tips uit deze brochure zijn hieronder te vinden. Ik wens jullie veel spoors plezier bij het lezen van de ‘Tips&Trucs’.
Heeft u na het lezen van de ‘Tips&Trucs’ belangstelling in de complete folder of heeft u zelf leuke ‘T&T’ ??  Aarzel niet en laat ze ons weten op : info@lahntalbahn.nl
Ga verder naar:
> TIPS & TRUCS

Ga verder naar:
> SOLDEREN