Clubruimte

Op 3 mei 2019 kregen wij het aanbod van het StadsHart om een ruimte te betrekken onder de Hema in het StadsHart te Zoetermeer.

In eerste instantie zagen wij het niet zitten omdat er ook letterlijk niets was dan ongelijke vloeren en gaten in de vloeren, geen elektrische installatie, gelukkig wel een meterkast, geen verwarming of sanitair kortom een hoop werk om dit een aantrekkelijke ruimte te maken. Na goede afspraken met elkaar hebben gemaakt om gezamenlijk de ruimte op te knappen c.q. verbouwen hebben we dit aanvaard.

Dit troffen wij aan.

Eerst maar plannen maken en de kosten bekeken met de volgende indeling.

Na een vrachtwagen vol houten balken, multiplexplaten en gipsplaten zijn we aan de slag gegaan. Het vloerniveau ligt ca 60 cm lager dan het straatniveau daarvoor moesten we een hellingbaan maken om onze transportkarren soepel naar binnen te krijgen. Op de vloerverhoging aan de voorzijde hebben we een knutselruimte en koffie tafel geprojecteerd. De tl-verlichting, pantry, close-in-boiler toilet etc. hebben wij uit onze voormalige clubruimte meegenomen moest toch gesloopt worden.

Nadat de gaten en ongelijkheden gedicht te hebben en er ca 250m2 zandcementdekvloer was gesmeerd kon de gehelevloer geschilderd worden. Zo kregen we een prachtige stofvrije vloer.

En dit is het resultaat, wij zijn er trots op dat we dit nog mogen gebruiken voor onbepaalde tijd.

Daar voor zijn wij de directie en medewerkers van het StadsHart dan ook zeer dankbaar voor.

De ruimte hebben wij in “Het TreinenHart” omgedoopt.